Tiki mug Aku Aku - 300ml

189.00 SEK

Capacity: 300 ml
Height: 16,5 cm
Diameter: 7,3 cm
Material: ceramics
Tiki mug Aku Aku - 300ml

Tiki mug Aku Aku - 300ml

189.00 SEK

Tiki mug Aku Aku - 300ml
Capacity: 300 ml
Height: 16,5 cm
Diameter: 7,3 cm
Material: ceramics